Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /home/hameenli/public_html/wp-content/themes/hml-seura/single.php on line 6

julkaistu 15.9.2016

Teatterimatka 19.11.2016 katsomaan Komisario Palmun erehdystä

Järjestämme teatterimatka Helsingin kaupunginteatteriin lauantaina 19.11.2016 katsomaan näytelmää Komisario Palmun erehdys.

Bussi lähtee Wetterhoffin tilauspysäkiltä klo 17:15 ja palaa näytöksen jälkeen samaan paikkaan. Esitys alkaa klo 19:00 ja kestää 2t 15 min. Matkan hinta 60 € sisältää teatterilipun, bussimatkan sekä väliaikakahvin joko makean tai suolaisen tarjottavan kanssa. Maksu kerätään bussissa, joten ota tasaraha mukaan.

Lippuja on varattu 50 ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset 17.10. mennessä soittamalla p. 044 203 0121 (vastataan parhaiten arkisin klo 10-15). Ilmoittautumisen yhteydessä mainittava osallistujien määrä sekä haluavatko he suolaista vai makeaa väliaikakahvin kanssa.

Seuran sähköposteissa on ollut ongelmia, joten jos olet ilmoittautunut sähköpostin kautta teatterimatkalle, soita vielä alla olevaan numeroon ja varmista ilmoittautumisesi.

Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /home/hameenli/public_html/wp-content/themes/hml-seura/single.php on line 47