Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /home/hameenli/public_html/wp-content/themes/hml-seura/single.php on line 6

julkaistu 4.10.2017

Teatteriretki Hämeenlinnan teatteriin 23.11.

Tänä syksynä Hämeenlinna-Seuran teatteriretki suuntautuu oman kaupungin teatteriin.

Hämeenlinnan teatteri esittää Perdo Almodóvarin saman nimiseen elokuvaan perustuvan Naisia hermoroahduksen partaalla -musikaalin.

Absurdi farssi intohimoisista ja aktiivisista naisista ja kevytmielisestä miehestä, joka ei voi olla rakastumatta jokaiseen vastaantulevaan naiseen.

Hämeenlinna-Seura on varannut torstain 23.11. kello 19:00 näytöksestä paikkoja seuran jäsenille aveceineen.

Lipun hinta 40 euroa sisältää näytöksen lisäksi väliaikakahvin.

Varaa paikkasi viimeistään 23.10. sähköpostitse osoitteesta toimisto@hameenlinna-seura.fi. Ilmoita varauksen yhteydessä, haluatko väliajalla suolaisen vai makean tarjottavan kahvin/teen oheen.

Maksa lipun hinta Hämeenlinna-Seuran tilille (OP FI41 5680 0020 1562 34).

Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /home/hameenli/public_html/wp-content/themes/hml-seura/single.php on line 47